dimarts, 26 de setembre del 2017

Nº 258. Val més estar ben previnguts!

Any 2006. Un campament a la serralada del Bou Iblane, dins d'una
 de les expedicions del Projecte de Bioespeleologia Atlas al Marroc.

Davant dels fets d'aquests dies en què ens estan traient molts drets i moltes iniciatives, ens hem de preguntar si podrem continuar fent les nostres estimades activitats d'espeleo i de bioespeleologia.

A cop d'ull sembla que no han de ficar-se amb nosaltres, però tampoc ho tinc clar. Els nostres clubs, grups i associacions, a ells els poden semblar uns nuclis d'activitats subversives i potser també, ben aviat, ens trobarem intervinguts els nostres arxius, llibres i ordinadors.

També podria ser que els tresorers ens trobéssim els comptes bloquejats i no poguéssim comprar cap material tècnic, i molt menys cintes d'instal·lació de colors vermell i groc, no fos cas que en cosir-les semblessin senyeres.

Per si un cas, sembla que és recomanable guardar alguna copia de seguretat ben lluny de les seus socials i tenir la casa neta, per allò del que diran si troben pols sota el llit.

Els que feu espeleobusseig, obriu bé els ulls, no sigui cas que en sortir a la superfície us trobeu alguna embarcació amb el Piolín.
Els nostres avanpassats també van tenir algun 1-O.    D'El Periódico, 25-09-2017

Que tots estiguem bé a partir del dia 2 de novembre.