A la zona dels gurs, del tot plens, hem pogut veure que al seu fons hi ha fauna aquàtica de turbel·laris -planàries-. També es va deixar una trampa dins l'aigua per fer pràctiques en aquest medi el dia del curset.
L'esquer atraient utilitzat pel terra és el formatge, una substància molt aplicada per la seva senzillesa i bons resultats al actuar d'una o altre manera sobre la majoria de la fauna. Dins l'aigua s'ha dipositat gamba.
De la fauna que es capturi se'n guardarà una part, que serà motiu d’estudi de laboratori en la sessió del dia 9 de juny del 2009 al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Una part de la documentació audiovisual del curs es presentarà dins la mateixa cova. Vam portar un ordinador portàtil i es van seleccionar diferents llocs dins la zona fosca de la galeria on poder-hi fer la presentació d’una serie de diapositives de material de cacera; biòtops, i dels principals representants de fauna cavernícola que podem trobar -será en portàtil i Power-Point-.
Creiem que serà una bona experiència el fet de presentar una part visual del curs, dins de la mateixa cavitat. I aixó ja el proper dissabte dia 6 de juny.
Els interessats posar-se en contacte amb:
el mail de l'Associació: biosp@hotmail.com
el mail de la FCE: fce@espeleo.cat
el tel de la FCE: 93.265.22.41
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada