dimecres, 6 de febrer del 2013

Nº 161. Proposta per modernitzar el logotip de l'Associació

Amb el desitj de donar un caire més modern, o més treballat, al logo oficial de la nostra Associació, va sortir la proposta per a un canvi d'imatge.

El possible nou logo. Encara és una proposta de treball

El company Jorge Mederos ha estat treballant darrerament en el tema, presentant diverses opcions. Primer, sota el seu propi criteri, per cert molt encertat, i després entrant algunes petites correccions i detalls que li hem anat suggerint.


El resultat és que hem pogut triar entre diversos originals, acordant que, com a base de treball, el logo podria ser aquest que es presenta, tot i que l'aspecte final encara pot variar lleugerament.


L'actual logo és el de l'encapsalament d'aquest bloc. La nova idea del logo, que ens explica en Jorge, és, el títol circumferencial sobre un anell negre que es refereix a la foscor; el mapa de Catalunya, a mena de boca de cova vista a contrallum des de l'interior i per sobre de tot, un coleòpter cavernícola, el Paraphaenops breuilianus, un emblemàtic colonitzador del sota terra català del massís dels Ports de Tortosa.


Pel logotip en blanc-i-negre pels tampons i anagrames de sobres i cartes, es proposa una versió adaptada. 

El possible nou logo en la versió B/N pels anagrames del paperam

Per fer la proposta el més oficial possible, es presentarà a la propera assemblea del dia 19 d'aquest mes de febrer, per tenir la opinió dels participants i veure si es creu convenient el canvi. En cas afirmatiu, s'acabaria de treballar el disseny per deixar el logo definitiu.


Per qué no doneu la vostra opinió?


Per aixó hi ha els comentaris del bloc!

4 comentaris:

  1. Molt encertat.
    Compteu amb el meu vot...i gràcies!

    ResponElimina
  2. em semble molt ve, pro m'agradaria que el color de fondo del bloc, on anira el logo, mantingues el color actual.
    agusti

    ResponElimina
  3. Massa clàssic, cal un disseny més creatiu!!!

    ResponElimina