divendres, 23 d’octubre del 2015

Nº 230: Hem tornat del Marroc

El Carles, el Benjamí i el Floren, dins la cova Win Timdouin, una cavitat de més de 16 km de recorregut

Els expedicionaris ja hem tornat del Marroc.

Aquest any, les activitats s’han desenvolupat entre els dies 8 i 21 de l’actual mes d’octubre. Ahir, al vespre, ja érem tots a casa de nou, sans i estalvis.

La finalitat d’enguany era recol·lectar fauna en cavitats de la franja atlàntica, objectiu que hem assolit amb tot èxit.

Un dels campaments: Cap Beddouza, Safi


El nombre de membres ha estat de quatre:

-Benjamí Grañena (GES del CMB)
-Floren Fadrique (SIE de l’Àliga i BIOSP)
-Carles Fontgivell (CERAP de Riudoms i BIOSP)
-Lluís Auroux (SIE de l’Àliga i BIOSP)

Ara, després de rentar la roba, netejar el material, passar comptes, preparar els espècimens capturats, etc., ens tocarà fer la part documental: escriure el diari de l’expedició, anotar les dades de situació de les cavitats visitades, etc.

Aquesta nota només té com a objectiu donar a conèixer que ja tornem a estar entre vosaltres després de quinze dies de moltes hores de cotxe (cinc mil km), entrebancs amb les autoritats per poder visitar cavitats, beure molt de té, esquivar els camions a la carretera i un sense fi d’etc etc.

En pocs dies editarem un post més ampli.

1 comentari:

  1. Ens alegrem que ja esteu de tornada, sans i estalvis, de la ja habitual expedició anual de la BIOSP al Marroc. Anar a aquest país fora de circuits turistics sempre es una aventura, i si es tracta d'una campanya bioepeleológica, és més complicat encara.
    Segur que ens portareu bones noticies de descobertes entomológiques!.
    Enhorabona pel final feliç de la campanya!

    ResponElimina