dimarts, 24 de febrer del 2009

Nº 020. I Trobada Ibèrica de Biologia Subterrània

Una trobada a nivell ibèric, pels tots els interessats en la bioespeleologia
El nostre company col.laborador el Dr. Alberto Sendra, ens comunica la propera celebració, a València, d'un important esdeveniment per tots els interessats en la vida de sota terra.
La previsió és que aquesta trobada també sigui un primer pas per a la preparació organitzativa d'un altre simpòsium, aquest d'encara més rellevància, ja que serà a nivell internacional: El XXI Simpòsium Internacional de Biologia Subterrània, que tindria lloc a la mateixa València l'any 2012.
Els organitzadors ja van assistir i presentar treballs al IXX Simpòsium Internacional de Biologia Subterrània de l'any 2008 que va tenir lloc a Austràlia i a més tenen una gran experiència organitzativa, pel que tindrem oportunitat d'assistir a un gran esdeveniment.
També hi participaran els nostres estimats biòlegs de la Universidad de La Laguna, de les Illes Canàries, especialitzats en la fauna de les cavitats volcàniques, i que els darrers anys ens han donat a conèixer troballes excepcionals
El programa encara no és el definitiu. El confirmarem confirmarem en aquest blog, al moment que els organitzadors ens facin la comunicació.
Aquesta Trobada, serà un lloc de referència pels investigadors i aficionats que treballen en estudis de biologia subterrània, tant sigui sobre fauna terrestre com aquàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada