dilluns, 30 de gener del 2012

Nº 123. Convocatòria d'Assemblea de l'Associació

Benvolgut soci. Et convoquem per el dimarts dia 28 de febrer a les 19 hores a participar a l’assemblea corresponent a l’any 2012 de l’Associació Catalana de Biospeleologia, que tindrà lloc en una sala d’actes del Museu Blau de Barcelona.

Convocatòria oficial:

Associació Catalana de Biospeleologia. Entitat col•laboradora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA D’acord amb l’art. 10 dels Estatuts de l’Associació, es convoca l’Assemblea General anual que tindrà lloc en el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau), Plaça Leonardo da Vinci 4-5, el pròxim dimarts dia vint-i-vuit de febrer del 2012 a les 19 hores en primera convocatòria a les 19,30 hores en segona convocatòria. L’Assemblea constarà de l’Ordre del dia següent: 1 .- Lectura de l’Acta anterior i la seva submissió a votació per ser ratificada 2 .- Exposició per part del Sr. President de les activitats dutes a terme durant l’any 2011 i projectes del 2012 3 .- Presentació de l’estat de comptes de l’Associació i pressupost previst per al 2012 4 .- Votació dels projectes i pressupost per al 2012 5 .- Els acords es prendran per majoria simple dels vots dels socis presents o representats 6 .- Precs i preguntes L’Hospitalet de l’Infant 18 de Gener de 2012 Associació Catalana de Biospeleologia –BIOSP- Moreres nº 3, b 2, 43890 L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona Inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, nº 34208.

Insistim en que aquest any l’Assemblea tindrà lloc al nou emplaçament del museu, al Museu Blau de la zona del Fòrum de Barcelona, ja que a més de que totes les Associacions vinculades hi tenen un magnífic lloc per a les seves reunions, també es disposa de diverses sales d’actes que són cedides segons les nostres necessitats. El transport public Metro línia 4 (la groga), a l’estació El Maresme-Fòrum, deixa a només tres minuts a peu del destí. Una magnífica ocasió per assistir a l’Assemblea i pels que encara no hi heu estat, de conèixer les noves instal•lacions. A l’arribada, al control d’entrada us facilitaran el lliure pas a la sala de reunions. Us hi esperem!