dimarts, 8 de juliol del 2014

Nº 205. GOTA A GOTA: Revista digital d'espeleologia

Portada del darrer número de la revista, ja el 5

El company (i membre de la nostra Associació), en Toni Pérez, del Grupo de Espeleología de Villacarrillo (G.E.V.), ens comunica que acaben d’obrir un nou número (i ja serà el 5è) de la revista digital GOTA A GOTA, que editen.


Enllaç:


https://sites.google.com/site/espeleovillacarrillo/home/gota-a-gota-no-5-2014


El primer número es va iniciar el primer dia de l’any 2013. Cada número queda tancat quan arriba aproximadament a les 100 pàgines.


Els articles toquen totes (i encara més) les especialitats dins l’espeleologia: Història; Geospeleologia; Espeleomineria; Biospeleologia; Projectes; Exploracions, etc. La revista està oberta a tots els espeleòlegs que vulguin posar per escrit les seves vivències i estudis.


El total d’articles entre els quatre primers números, és de 55, i el total de pàgines (només d’articles) entre els quatre primers números, és de 392, dades que mostren la importància de la revista.


Portada del numero 1 de la revista 

Avui dia, editar una revista digital representa un baix cost monetari, tot i que la feina no te la treu ningú. Aquesta missió es concentra a les mans del Toni, una d’aquestes persones que són una màquina de fer feina. Sense la seva labor, ben segur que aquest projecte no s’hauria iniciat ni portat a terme.


Els desitgem que, amb la col·laboració de tots els espeleòlegs, puguin anar editant molts números més.