dijous, 13 d’octubre del 2022

Nº 372. Pròxima edició del llibre FAUNA SUBTERRANEA IBEROBALEAR

 

El projecte del llibre LA FAUNA IBEROBALEAR DE LAS CUEVAS, està quasi acabat. La previsió és que aparegui a primers de l'any 2023.


L'Alberto Sendra, un dels principals promotors, ens ha fet arribar una nota en que actualitza la informació. Es tracta d'un vídeo, del que s'han tret algunes vistes fixes. La part d'àudio, es resum en l'escrit que segueix.Títol: HABITANTES DE LA OSCURIDAD. La fauna iberobalear de las cuevas.


Un volum amb més de 700 pàgines.


Del disseny gràfic i de la presentació de l'obra, se n'han encarregat un grup de Dissenyadors gràfics i Comunicadors de Ciència.


Si voleu reservar el vostre exemplar de la  edició, envieu el vostre nom complet, adreça postal, e-mail i el nombre d'exemplars a reservar al mail 
reservaho@sea-socios.comNo hi ha dubte que es tracta d'una obra excepcional, on s'hi han dedicat molts esforços per part dels nombrosos col·laboradors i que ens permetrà entrar en contacte amb aquesta vida subterrània, vida que encara ens reserva moltes sorpreses (sovint es van descrivint nous gèneres i noves espècies), donada la dificultat del seu estudi.
Quant al preu, poques ocasions tindrem, d'obtenir un tractat com aquest per un preu tan assequible.

Molt d'èxit al projecte!