dijous, 19 de setembre del 2024

Nº 400. Gravacions de vídeos de col·laboradors del Museu de C. N. de Bcn.

            Tret del vídeo. D'esquerra a dreta: Floren Fadrique, Joaquim Mateu i Jordi Comas
 Algunes gravacions en vídeo que havia fet i guardava a l’ordinador, les he editat per fer una divulgació de les persones que sovintejaven el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, no totes, naturalment, només les que van coincidir en els moments de fer les gravacions.

L'amic Agustí Meseguer, em va proposar de fer un post pel blog de BIOSP i, com sigui que el vídeo, 8 minuts, "pessa"massa, hi posaríem un enllaç que el descarregaria d'uns llocs on ell carrega les seves realitzacions.

                    Tret del vídeo: Francesc Alfambra, Agustí Meseguer i Jordi Comas
Així ho hem fet. Els "actors" que anirem veient, són (com diuen a les pelis, "per ordre d'aparició"). Oleguer Escolà, Agustí Meseguer, Jordi ComasFloren FadriqueJJ Pérez de Gregorio, Francesc Alfambra, Berta Caballero, Joaquim Mateu, Lluís Auroux i Amador Viñolas.

                                   Tret del vídeo: Lluís Auroux i el Dr. Joaquim Mateu
Els escenaris són dos: l'interior del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, a la biblioteca; l'arxiu de revistes del tercer pis i el laboratori de Bioespeleologia, quan el regentava l'Oleguer Escolà i el domicili particular del Dr. Joaquim Mateu, al que els membres de BIOSP hi anàvem per tractar les expedicions al Marroc i per escanejar el seu fons fotogràfic. Les escenes están gravades en diversses dates, als voltants de l’any 2009 o 2010.

A veure si aquesta iniciativa ens permet oferir més vídeos dels que tenim als arxius.

Enllac: https://youtu.be/8S6zlRYgwhE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada